GESPECIALISEERD IN PRIVATE LABEL COSMETICA EN MEDISCHE HULPMIDDELEN

Coördinatie Productie en Internationale Marktintroductie

Coördinatie Productie en Internationale Marktintroductie

Kolibrie beschikt over een uitgebreid en solide netwerk van loonproducenten en distributeurs. We ondersteunen cosmetica en substance-based medische hulpmiddelen klanten in het uitbesteden van complete of deeltrajecten betreffende technische overdracht van ontwikkeling naar commerciële schaal, productie, verpakken, kwaliteitscontroles en vrijgave. Waar nodig brengen we diverse partners samen om het gewenste product bij de klant te krijgen.

 

Wij hebben ook een solide, gepassioneerd netwerk van (inter)nationale distributeurs en partners, die markten van binnenuit kennen. Zij willen producten van klanten van Kolibrie graag vermarkten in hun werkgebieden. Afhankelijk van de verwachtingen kan Kolibrie ondersteuning bieden bij het opstarten van de strategische contacten of zelfs het hele proces van marktlancering en distributie via deze partners regelen.

 

Dit, in combinatie met de in-huis kennis over productontwikkeling, productie, kwaliteit, registratie en financiën, en het verdere netwerk dat we kunnen inzetten, stelt Kolibrie in staat om een “one-stop-shop” service aan te bieden.