GESPECIALISEERD IN PRIVATE LABEL COSMETICA EN MEDISCHE HULPMIDDELEN

Ons handelsmerk

Ons handelsmerk

De basis van het succes van Kolibrie wordt gevormd door onze complementaire vaardigheden, onze klantgerichte cultuur en flexibiliteit. We zijn ons er terdege van bewust dat ons succes afhankelijk is van directe en open communicatie en het leveren van de kwalitatief zeer hoogwaardige producten en diensten. Dat alles uiteraard volgens de afgesproken levertijd en binnen het afgesproken budget.

 

Wij willen graag dé strategische partner van onze klanten zijn en hen de werkzaamheden die inherent zijn aan de levensduur van een substance-based medisch hulpmiddel of cosmeticum uit handen nemen. Kolibrie ontzorgt, waardoor de klant zich volledig kan richten op zijn/ haar core business. Onze klanten profiteren van een 'one-stop-shop'-service wat wordt onderschreven door onze missie en visie:

 

MISSIE:

“Wij zijn een uitbreiding van én voor bedrijven: wij leveren de supply chains van onze klanten constant de beste productkwaliteit, gebaseerd op innovatie in productontwikkeling en productie.”

 

VISIE:

Kolibrie streeft ernaar om in 2025 de meest erkende strategische partner in West-Europa te zijn op het gebied van persoonlijke verzorging, cosmetica (inclusief cosmeceuticals) en substance-based medische hulpmiddelen.